Стало відомо про інцидент, який стався в столиці. П'яний водій маршрутки возив пасажирів на зламаному автобусі.

Таким чином повідомляється, що у вівторок, 9 березня, екіпаж патрульної поліції помітив зламаний автобус «Богдан». Незважаючи на несправність, він продовжував перевозити пасажирів.

Співробітники правоохоронних органів вирішили провести бесіду з водієм, і, як виявилося, не дарма. У чоловіка були помітні явні ознаки алкогольного сп'яніння.

Про це вони розповіли на сторінці Патрульної поліції Києва в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чоловік погодився пройти тест на стан сп'яніння на місці. Результат виявився в чотири рази вище допустимої норми-0,82 проміле. Водій відразу ж був відсторонений від керування.

Поліцейські склали на п'яного водія протокол за ст.130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та постанову за ч. 2 ст. 121 (керування водієм транспортним засобом, що використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, яке має несправності) КпАП.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські водії обурилися автолюбителями, які встановлюють на свої автомобілі ксенонове світло і тим самим заподіють незручності, а точніше сліплять інших водіїв.

Також Знай писав, що у Львівській області п'яний водій протаранив шість автомобілів.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі, через 5 днів після масштабної аварії, за участю 5-ти машин в лікарні померла друга жертва-Максим Авдєєв.