Відома українська телеведуча Людмила Барбір порадувала фанатів новим, весняним знімком. Яскравий образ і вдало підібраний аксесуар.

Таким чином повідомляється, що Людмила Барбір опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де продемонструвала новий образ.

Вона вважає, що навіть якщо за вікном все ще вирує мороз, незважаючи на дату на календарі, це не привід засмучуватися. Головне терпіння, і якщо трохи зовсім почекати, то прийде справжня тепла і сонячна весна.

За цей час можна поки що підготувати кілька красивих і яскравих образів, які якраз підійдуть до цієї події.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Цим по всій видимості і зайнялася телеведуча Людмила Барбір. Один з образів можна побачити в її новому пості. Дівчина одягла ніжно-блакитну сукню, такого ж тону взуття, а в якості аксесуара вибрала плетену сумку, на якій видно кілька бутонів квітів.

У своїх передплатників вона запитала, чи подобається їм цей образ, і куди його можна носити навесні, коли потеплішає.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

У коментарях можна помітити купу компліментів, серед яких зачаївся і співведучий-Руслан Сенічкін. "Дуже гарний образ!» - написав чоловік.

Нагадаємо, Людмила Барбір об'їлася цукерками в прямому ефірі: "Для королеви"

Як повідомляв "Знай.ua", Люда Барбір "злила" спроби Єфросиніної вставити жінку в Барських: "У тебе ж*па"

"Знай.ua" писав, Барбір і Сенічкін "посунуться"? Українська актриса затьмарила всіх на " Сніданку з 1+1".

Актриса драматичного театру і кіно, яка працює в театрі ім. І. Франка, Тетяна кришталь прийшла на програму "сніданок 1+1".