Відомий український телеведучий Юрій Горбунов вирішив порадувати фанатів новим яскравим фото. Приніс весну в стрічку Instagram, раз на вулиці вирує негода.

Таким чином повідомляється, що на сторінці шоумена з'явилося нове фото. Він сидить у стильному картатому костюмі на червоному дивані. Не забув про фірмову посмішку.

"Будемо притягувати весняними фотками весну😇 може так вона швидше настане?😇 Всім гарного робочого тижня!! #робота #скоровесна " - підписав свій новий пост телеведучий Юрій Горбунов.

У коментарях під постом користувачі почали залишати свою думку про знімок: «гарний хлопець», «ти чертовски привабливий. І наш шоубіз "пропав" би без тебе", "Супер»," Давайте хоч фотками будемо притягувати))) якщо вже календар їй ні про що не говорить😂".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, ведучий Юрій Горбунов в таємниці зайнявся вокалом і готує нове шоу: "Невже Ліпсінк Батл?". Відповідний знімок актор опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча покроково розповіла, як повторити її улюблену зачіску на кожен день.

Дружина шоумена і ведучого Юрія Горбунова часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зірка розповіла, що віртуально побувала на Тижні моди в Нью-Йорку, де кожен день змінювала зачіски.

"Знай.ua" писав, Горбунов, Потап і Винник потрапили на "Скажене весілля": "Ось це хитяра!". На опублікованому відео можна побачити безліч зірок української естради і телебачення.