Стало відомо про те, що в Києві овдовіла мати двох дітей. У скоєнні злочину підозрюють тещу.

Таким чином повідомляється, що в Києві на Борщагівці він ножового поранення помер 33-річний чоловік. Без батька залишилося двоє маленьких дітей, і в цьому може бути винна теща.

Вдова і її мати подзвонили поліції, і розповіли, що чоловік помер від удару ножем живіт, але правоохоронцям вони сказали, що отримала жертва його на вулиці.

Але, собака знайшла ніж в крові, який і став знаряддям вбивства. Його викинули поруч з будинком, щоб приховати злочин.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів зібрали безліч доказів того, що чоловік на той світ відправила саме теща.

Жінка до останнього намагалася викрутитися, але, пізніше сама заплуталася в своїх версіях. В кінці вона все ж зізналася, що сама вдарила кухонним ножем зятя в живіт.

Вдова може стати співучасницею злочину, так як по всій видимості намагалася приховати сліди. Вони разом відмивали сліди крові в квартирі.

Нагадаємо, що на Львівщині помер священик, який "розмовляв" з Богом: "біль назавжди". Ярослав Стасюк був священиком у храмі Успіння Пресвятої Діви Марії з Золочеві.

Як повідомляв портал "Знай.uа", телезірка померла після щеплення від коронавірусу.

Хадсон-Семюелс виявив мертвою її чоловік ввечері 16 лютого.

Також, "Знай.ua" писав, помер Андрій Мягков з "Іронії долі" і "службового роману": його обожнювали мільйони