Стало відомо про те, що в Києві на 8 березня продають квіти за захмарними цінами. Часом вартість перевалює за 20 тисяч гривень.

Квiти, фото: Обозреватель
Квiти, фото: Обозреватель

Таким чином повідомляється, що в Міжнародний жіночий день, тобто 8 березня, в Києві ціни на деякі Букети квітів сягала двадцяти тисяч гривень.

Квiти, фото: Обозреватель
Квiти, фото: Обозреватель

Ось, наприклад, на київському Бессарабському ринку за один тюльпан просили приблизно 35 гривень, а метрова троянда обходилася киянам 85 гривень.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Квiти, фото: Обозреватель
Квiти, фото: Обозреватель

Можна придбати і різні квіткові композиції, ціни різноманітні-5330, 6740, і навіть 20 270 гривень.

Квiти, фото: Обозреватель
Квiти, фото: Обозреватель

Про це повідомляє Інформаційний портал Обозреватель.

При цьому, варто відзначити, що незважаючи на захмарні ціни, букети все одно розлітаються, полиці стають порожніми.

Нагадаємо, через збільшення кількості захворюваності коронавірусом на Буковині сімейні лікарі працюватимуть без вихідних. Відповідне рішення прийняв обласний штаб, який займається ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, пов'язаної з поширенням COVID-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зросли штрафи за порушення ПДР: за що водіїв каратимуть найбільш суворо. Посилено відповідальність за окремі правопорушення. Про це повідомляє Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції.

Також "Знай.ua" писав, що українці вимагають прирівняти гривню до Євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності.