Відома українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик привітала своїх підписниць із Міжнародним жіночим днем.

На своїй сторінці в Instagram Лілія відверто розповіла, як ставиться до 8 березня.

"... можна як завгодно ставитися до 8 березня: можна його ненавидіти або навпаки - обожнювати, можна ігнорувати, а можна - чекати з нетерпінням! Зрештою, немає нічого поганого в тому, щоб отримати ароматний букет улюблених квітів, щоб дозволити комусь побалувати себе або побалувати себе самій якоюсь дрібничкою або навпаки - чимось, чого давно хотілося і все відкладалося «на завтра».

скріншот: Instagram \\ Лілія Ребрик

Звісно, хай таким буде кожен день, але всі ми знаємо, що так не буває, тому бодай раз на рік можна собі дозволити і більшого! В наш - дівчачий 😉 - день давайте трохи пофантазуємо: в чому сила жінки?

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

скріншот: Instagram \\ Лілія Ребрик

Почну я: сила жінки в її внутрішньому відчутті щастя. Коли жінка щаслива, вона має просто вулканічну енергію! Саме тому я завжди кажу: я зобов’язана бути щасливою, а більше я нічого не зобов’язана 😆!", - написала Лілія Ребрик.

скріншот: Instagram \\ Лілія Ребрик

Нагадаємо, що Лілія Ребрик показала жінку, без якої вже не уявляє свого життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лілія Ребрик в пальто на голе тіло спокусила чоловіків нескінченними ніжками: Українська Монро

Також Знай.uа писав, що "побиту" Лілію Ребрик засікли в обіймах чоловіка: подряпина на щоці і бинт.