Стало відомо про те, що 12-річному Олегу потрібна термінова допомога. У нього стався рецидив, і врятувати можуть тільки небайдужі.

Таким чином повідомляється, що почав хворіти хлопчик ще в грудні 2017 року. Тоді йому поставили діагноз-медуллобластома-злоякісна пухлина головного мозку.

За два наступні роки він пройшов 23 блоки хіміотерапії, після чого хвороба почала відступати, і хлопчика виписали. Але, як виявилося, ненадовго.

В кінці грудня минулого року МРТ показало два вогнища в лобовій частці-рецидив,

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Про це розповіли на сайті ТСН.

Олег Сильвеструк пройшов вже два курси хіміотерапії, і цього разу вона йому дається складніше, донині відновлюється. Вартість одного флакона ліків близько 15 тисяч гривень, а таких потрібно чотири - непідйомна сума для сім'ї.

Як тільки відбудеться ремісія, лікарі проведуть трансплантацію стовбурових клітин, а це коштує теж грошей. Тому, без допомоги небайдужих обійтися не можна.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України

У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів". Медик помер на 66 - му році життя.