Відомий український артист і зять Ніни Матвієнко, Арсен Мірзоян показав, як вони проводять з Тонею Матвієнко святковий день.

Таким чином повідомляється, що Арсен Мірзоян сходив з Тонею Матвієнко в музей. В Українському домі сьогодні останній день виставки, який присвячений Лесі Українці.

У такий спосіб вони вирішили провести святковий день-8 березня. Культурно, і з користю.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Перед цим, вранці він виступив в ефірі» Сніданку з 1+1", Де зробив знімок для посту.

"Святковий ранок! Вітаємо кращу половину людства! Всіх жінок зі святом весни " - підписав свій пост відомий український артист.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян зізнався, чим займається ночами без Тоні Матвієнко. Зараз Арсен Мірзоян активно записується на студії, по всій видимості найближчим часом варто очікувати нову пісню від артиста.

Як повідомляв " Знай.ua", зять Ніни Матвієнко Мірзоян самостійно впорався з тим, чого не може багато: "Форрест Гамп курить за гаражами".

Щасливий батько досить часто радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 40 тисяч чоловік.

"Знай.ua" писав, Тоня Матвієнко показала, що подарувала батькам на 50 річницю весілля: "Золоті мої". 5 березня 39-річна зірка привітала своїх батьків із золотим весіллям.