Стало відомо про те, що в Одесі чоловіки роздяглися на пляжі для того, щоб привітати всіх жінок з 8 березня. Фотографії вже в Інтернеті.

Таким чином повідомляється, що в Одесі, в неділю. 7 березня група чоловіків вирішили привітати жінок з 8 березня. Але, зробили вони це оригінальним способом. Члени клубу моржів проявили креатив.

Одеса, фото: Одеса Інфо
Одеса, фото: Одеса Інфо

Про це повідомляє Telegram-канал "Одеса INFO".

Вони зустрілися на узбережжі Чорного моря, роздяглися до плавок, і на папірцях написали кожен по букві.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Сьогодні на 11 станції Б. Ф. одеський клуб моржів-привітав усіх дівчат з наступаючим 8 березня", - сказано в супроводжуваному відповідне фото повідомленні.

Вони привернули увагу городян, зокрема жіночу частину.

Тим часом перша леді України Олена Зеленська підтримала боротьбу з сексизмом і показала, на що здатні дівчата всупереч стереотипам. На опублікованому ролику вона показала різних дівчат, які займаються не типовими для жінок справами: фехтування, плавання, боротьба, математика і біологією. Учасниці відео продемонстрували свої таланти і показали, чого домоглися. Дівчата спробували довести українкам, що жінки здатні на багато що.

Нагадаємо, сама перероблена пацанка Покрищук в напівпрозорому вбранні зібралася втекти: "Зникнувши". Анастасію Покрищук називають однією з "найбільш перероблених" красунь

Також "Знай.ua" писав, що перероблена пацанка Покрищук налякала беззубим ротом: "так і залишимо, буде красиво". Блогер демонструє навіть найвідвертіші моменти зі свого життя.