Відомий український виконавець Дзідзьо привітав жінок зі святом. Він опублікував новий кадр з букетами квітів в руках.

Таким чином повідомляється, що фотографія з'явилася на сторінці самого співака в соціальній мережі Instagram. Він стоїть посеред вулиці, а в руках у нього кілька букетів білих тюльпанів.

Закупився артист до свята грунтовно, у нього в руках не менше 5 букетів.

"Збираючи всі квіти весни у великий букет, і дарую вам, мої королеви і принцеси» - підписав пост Дзідзьо.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Варто відзначити, що багато артистів в цей день вирішили порадувати своїх жінок букетами квітів. Все це вони показували на своїй сторінці в соціальних мережах. Іноді виходило навіть так, що їх кохані бачили букети пізніше, ніж передплатники в Instagram.

Нагадаємо, дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком Цього разу вона виклала в Instagram фотографії, на яких позує в морі в жовтому купальнику перед симпатичним смаглявим фотографом.

Як повідомляв портал Знай, дружина Дзідзьо втиснута в жовтий купальник на березі океану Зірка зазначила, що зробила фото саме в тому місці, де знімали рекламу популярного шоколадного батончика і назвала це місце "раєм на землі».

Також Знай писав, дружину DZIDZIO застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанського. У Stories свого Instagram Ярослава показала кадри за лаштунками зйомок новорічної передачі, але не уточнила який.