Відома українська телеведуча Лілія Ребрик розповіла про те, як протікає у неї хвороба. Що встигла зробити за час карантину, і до чого так і не дійшли руки.

Таким чином повідомляється, що дівчина тільки-тільки починає повертатися в соціальні мережі. Шафи не перебрала, тільки подумки, а сил вистачало тільки на те, щоб полежати.

Навіть незважаючи на це, Лілія Ребрик намагається знайти в ситуації оптимізм. І він знайшовся-карантинний час телеведуча використовувала для перегляду фільмів і серіалів, які давно хотіла подивитися.

З того, що подивилася дівчина: «Емілі в Парижі», «В її очах», «Корона», «Хід королеви», «Чорне дзеркало», «Бріджертони».

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але, як зізнається сама Лілія Ребрик, вона вже рахує дні до завершення хвороби. Сильно втомилося і набридло хворіти.

Передплатникам вона побажала гарного дня, і запитала що вони дивляться або читають на даний момент.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик показала жінку, без якої вже не уявляє свого життя.

На цей раз актриса поділилася враженнями від серіалу" з ким поведешся", в якому їй дісталася досить складна роль.

Нещодавно Лілія Ребрик опублікувала фотографію з бинтами на голові і подряпинами на щоках. У першу секунду фото шокує, поки читач не розуміє, що це черговий кадр зі зйомок нового українського серіалу "з ким поведешся".

Також Знай.ua писав, що "побиту" Лілію Ребрик засікли в обіймах чоловіка: подряпина на щоці і бинт.