Стало відомо про те, де народиться майбутній малюк відомого українського співака Віктора Павліка, а також його молодої дружини Катерини Репяхової. Вони вибрали відповідне місце.

Таким чином повідомляється, що Михайло Вікторович буде народжений в стінах @roddom_adonis.

Дівчина зізнається, що коли вони потрапили туди вперше, вони відразу зрозуміли, що будуть народжувати тут, так як це ідеальний варіант.

По-перше цей пологовий будинок знаходиться всього в 15 хвилинах від їх з Віктором будинку, мама зможе швидко приїхати, а чоловік з'їздити додому при необхідності. А по-друге, абсолютно немає відчуття, що це лікарня. Дуже спокійно, затишно, а також атмосферно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Пологовий будинок, до слова, зовсім новий, він відкрився в листопаді минулого року, тому там встановлено найновіше обладнання, дитяча реанімація, а також все інше необхідне.

"Ну і звичайно ж система "все включено".

Пологовий будинок надає:

- Необхідну медичну допомогу

- 6-ти разове харчування для породіллі і партнера

- Засоби особистої гігієни для жінки та новонародженого

- Одяг для пологів і комплект для малюка

- Лікарські засоби

- Перебування партнера в палаті безкоштовно " - пише Катерина у своєму новому пості.

Дівчина також опублікувала кадри, в яких показує сам пологовий будинок.

Нагадаємо, Дружина Віктора Павлика зважилася на відверте зізнання: страждає вже кілька років. Катерина розповіла про дуже особисте.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вагітна дружина Віктора Павлика розповіла про делікатну проблему довелося навіть колотися. Катерина Репяхова розповіла, як лікує неприємне захворювання

Також "Знай.ua" писав, що вагітна дружина Віктора Павлика розкрила стать дитини: "Плакала півгодини"