Стало відомо про те, що в столиці стався ще один інцидент з грабіжниками. Їх прославили на весь інтернет.

Таким чином повідомляється, що про це написали на сторінці спільноти Київ Оперативний у соціальній мережі Facebook. У центрі столиці компанія людей ромської зовнішності грабувала інших.

Серед них була помічена і вже знайома Пава, яку неодноразово ловили на грабежі. Вона обіцяла більше цього не робити, але, як ми бачимо, свою обіцянку не дотримала.

Там їх ціла компанія, і вони не особливо балакучі. Сама Пава не пам'ятає скільки разів її заарештовували, каже, що не вважає.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Найцікавіше, що їх постійно відпускають. Потім на місце прибули співробітники правоохоронних органів і затримали їх. Чи надовго-невідомо.

Нагадаємо, раніше У Львові банда " золотих ручок "в масках напали на чоловіка, у якого є очі:" вони грабують!".

Про це на своєму youtub-каналі повідомив львів'янин Олег Єлісєєв.

Як повідомляє портал "Знай.uа" По Львову носиться банда золотих ручок, будьте насторожі: "чого кричиш, тебе грабують?"

Про це у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі Facebook написала львів'янка Олена Борзик.

Також "Знай.uа" писав, що Банда "золотих ручок" обікрала франківчанку на очах у всіх: вирвали пенсію і втекли.

Підлітки ромської національності пограбували пенсіонерку посеред Франківська. Про це повідомили на YouTube-каналі "Frankivsk112".