У Києві розшукують безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з офісу і зв'язок з ним обірвався.
Про це повідомляє "Київ Оперативний" у фейсбук.
У Києві розшукується безвісти зниклий Олександр Михайлович Ромащенко. Відомо, що в середу, 3 березня чоловік вийшов з офісу на Подолі близько 10 ранку. Після цього його зафіксувала камера на виході зі станції метро Героїв Дніпра, далі зв'язок обірвався. Зараз про його місцеперебування нічого не відомо. Телефон зниклого відключений.

Олександр Ромащенко, фото: Київ Оперативний
Олександр Ромащенко, фото: Київ Оперативний

Особливі прикмети зниклого: зріст - 185, Вага 89, на лівій щоці біля носа велика родимка, 19.02.1985 року народження. Чоловік був одягнений у червону куртку та сині штани, мав при собі чорний шкіряний рюкзак.

Олександр Ромащенко, фото: Київ Оперативний
Олександр Ромащенко, фото: Київ Оперативний

Уважно придивіться до фотографії, якщо ви бачили цього чоловіка або знаєте щось про його місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або ж за номером телефону +380503343537 Дмитро (брат). Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я людини.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - жительку села Кошарівка Дворічанського району.

Також на Тернопільщині зник 16-річний красень з пронизливим поглядом: "Адам, де ти?"

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.