У Києві двоє чоловіків спробували позалицятися до дівчат, тицяючи в них пістолетом. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, чоловіки «привітали» дівчат із святом 8 березня та спробували зав’язати із ними знайомство. Дівчатам це не сподобалося, і вони спробували піти від залицяльників.

Тоді один із чоловіків дістав пістолет і приставив дуло до голови однієї з подруг. Дівчата не розгубилися, а скористалися проти нечем газовим балончиком.

Це збентежило чоловіків, а поки вони намагалися отямитися, дівчата втекли і подзвонили до поліції.

Правоохоронцям знадобилося кілька хвилин, щоб затримати чоловіків поблизу Голосіївської РДА. Під час перевірки виявилося, що пістолет був стартовим.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Два придурка. Дівчата молодці», «Дивно, а ще кажуть, що дівчатам подобаються погані хлопці», «Свиняче лайно то, а не чоловіки», - обурюються кияни.

«Нічого такого, просто звичайний день з життя Києва: хлопчики з пістолетами, дівчатка з балончиками», «Як же технічно балончик охолодив бажання познайомитися», - додають коментатори.

Раніше повідомляли, десятки оскаженілих хмельничан влаштували криваві розбірки, справжнє Чикаго: "стріляли з рушниць і пістолетів".

Як повідомляв Знай.иа, псих влаштував різанину в місті Зеленського і перевів стрілки на Бога: "наказав убити".

Знай.иа писав, теракт у Відні: всі деталі найстрашнішого нападу в Австрії.