Стало відомо про те, що співробітники правоохоронних органів Житомира затримали зловмисника, який крав автомобілі.

Таким чином повідомляється, що в четвер, 4 березня, приблизно о 17:00 поліція під час звичайного патрулювання дороги «Київ - Чоп» отримала повідомлення про те, що невідомий незаконно заволодів автомобілем KIA.

Транспортний засіб їхав з Києва у бік Новограда-Волинського.

Пізніше вкрадений автомобіль був помічений патрульними. Це сталося на 223 кілометрі траси «Київ - Чоп». Поліція наздогнала і зупинила чоловіка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Під час спілкування стало зрозуміло, що водій приймав наркотичні речовини, і йому запропонували пройти огляд у встановленому законом порядку, але, той пішов у відмову.

Співробітники правоохоронних органів склали проти нього адміністративний протокол за статтею 130-керування транспортним засобом у стані сп'яніння. Далі на місце прибула слідчо-оперативна група, яка кваліфікувала дії затриманого.

Нагадаємо, 133 машини вщент: наймасштабніша ДТП року забрала життя шістьох людей. Як повідомляється, катастрофа сталася в штаті Техас, в місті Форт-Уерт. Причиною аварії називають жахливу ожеледь, яка скувала траси в Техасі.

Як повідомляє портал Знай.ua, У Дніпрі забита маршрутка "розбилася" на ходу, кадри за крок від трагедії. Курйозний випадок стався на проспекті Гагаріна, повна пасажирами маршрутка втратила два колеса.

Також Знай.ua писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси