Під Києвом розшукують хлопчика, який вже неодноразово втікав з дому. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, хлопчик мешкає в селі Шевченкове, Бучанського району Київської області.

16-річний Келлі Джошуа Віталій в ніч з 2 на 3 березня 2021 року втік з місця проживання, що на вулиці Калиновій, і наразі невідомо, де він може перебувати.

Раніше хлопець вже втікав з дому, його розшукували правоохоронці.

Прикмети дитини: виглядає на 16-17 років, зріст 175 сантиметрів, худорлявої статури. Волосся русяве, коротко стрижене, обличчя овальної форми, очі карі.

Популярні новини зараз
На Україну чекають дивні зміни: відома відьма попередила Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Був одягнутий у зимову куртку зеленого кольору, темні штани, зимові черевики коричневого кольору. Міг із собою взяти сірий рюкзак.

«Для всіх розумників, що сміються над ім'ям дитини - дитина сирота, усиновлений американцями», - уточнюють у коментарях.

«Уже ж шукали місяць назад...», «Або в сім'ї негаразд, або дайте йому спокій і підготуйте місце в тюрмі», «У вересні поїхав на велосипеді до Києва, повернули, в січні теж пішов подорожувати - знову повернули, може нехай вже погуляє, нагуляється і сам повернеться, як корабель назвеш - так він і вдома сидіти буде», - вважають українці.

«По очах видно - зухвалий і самодостатній шукач пригод...», «Вкотре вже. Може досить постити цього любителя свободи?!», «Не впевнений, але бачив його в районі 13 годин на Бойчанка 16, в сторону «Фори» йшов, дуже схожий, він був правда в куртці темній, темних спортивках - такі завужені, і начебто в кепці», - додають кияни.

«Коли-небудь про його пригоди знімуть фільм», - вважає дехто.

Також на Тернопільщині розшукують мешканку села Федьківці (Вишнівецька територіальна громада, Кременецький район) Гук Галину Михайлівну, яка має психічні розлади.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - мешканку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.