Стало відомо про курйоз, який стався з водієм у Вишгороді, неправильно припаркував машину і поплатився за це.

Таким чином повідомляється, що у Вишгороді місцеві жителі помітили на парковці автомобіль. Він був не зовсім зазвичай "прикрашений", тому викликав особливий резонанс серед очевидців.

Справа в тому, що прикрашати автомобіль водієві допомогли пташки, які справили нужду прямо на зовнішню частину транспортного засобу.
При цьому, варто відзначити, що в цьому весь автомобіль, там таких "слідів" не менше сотні.

Цікаво, як відреагував сам власник автомобіля, чи порадів він, адже, за прикметою - це до грошей. У мережі користувачі посміялися над цим, а деякі навіть поспівчували водієві, якому доведеться самостійно це все відмивати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тепер, коли машина проїжджає десь по місту, то вся увага прикута до неї.

Нагадаємо, у Тернополі очевидець повідомив про те, що невідомий на власному автомобілі пошкодив припарковані у дворі житлового будинку машини і поїхав у невідомому напрямку.

Чоловік розповів, що водій автомобіля здавав назад і зачепив поруч стоять машини. В результаті він зачепив 4 автомобілі-Nissan, Hyundai, Toyota та BMW.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Під Львовом юний шумахер під мухою протаранив відразу шість " маляток – - копи обімліли. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Львівської області у Facebook.

Також "Знай.ua" писав, що Кермо автомобіля Tesla відвалилося на ходу, курйозні фото від " власника-везунчика"