У Києві невідомі обстріляли з вогнепальної зброї кілька автомобілів, які ночували на вулиці. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, прикрий інцидент стався поблизу будівлі Національного авіаційного університету на проспекті Любомира Гузара. Від неправомірних дій хуліганів постраждали три автомобіля.

«Поблизу із НАУ невідомі стріляли у вікна припаркованих автомобілів. Наразі відомо про три пошкоджених таким чином авто. На щастя, жертв та потерпілих серед людей немає.

Правоохоронці розшукують озброєних хуліганів», - зазначають у спільноті автори допису.

«Зате нормальним людям для захисту себе і своєї сім'ї зброю мати заборонено!», - обурюються у коментарях до допису кияни.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Проблем дістати пушку немає, але легально піти купити, отримати дозвіл не можна. Що за логіка?», - додають інші коментатори, обурені подією.

Раніше повідомляли, десятки оскаженілих хмельничан влаштували криваві розбірки, справжнє Чикаго: "стріляли з рушниць і пістолетів".

Як повідомляв Знай.иа, псих влаштував різанину в місті Зеленського і перевів стрілки на Бога: "наказав убити".

Знай.иа писав, теракт у Відні: всі деталі найстрашнішого нападу в Австрії.