Напередодні Міжнародного жіночого дня в Києві, як і скрізь практично, різко накрутили ціни на найпопулярніший товар - квіти.

Найбільшою популярністю користуються нарциси, крокуси, троянди, примули, тюльпан, мімози всіх кольорів і відтінків. За один тюльпан доведеться віддати мінімум 25 гривень, хоча в особливо "просунутих" точках - і всі 40: все залежить від сорту.

Букет з нарцисів обійдеться від 125 грн (5 штук). Якщо купувати поштучно-доведеться заплатити до 25 грн за один нарцис.

І, звичайно, куди без троянд: їх ціна коливається в межах 50-100 гривень за штуку. Крім того, можна вибрати примули (50 грн - 250 грн), мімози (10 грн - 40 грн) і фіалки (до 70 грн найдорожчі).

Тим часом відомі українські жінки зізналися, що вони чекають на 8 березня і який подарунок точно не підійде. Українки відповіли на питання: що ви чекаєте в подарунок на 8 березня; що, на вашу думку, точно не можна дарувати жінкам на 8 березня і як ви ставитеся до свята і чи варто його декомунізувати?

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Міка Ньютон вперше розповіла про боротьбу з онкологією: "Рак зробив мене невпевненою". Останній рік для родини співачки виявився дуже складним

Як повідомляв портал "Знай.ua", розлучена Аліна Гросу вразила відвертими зізнаннями: "Я обмочилася на сцені". Аліна Гросу запропонувала шанувальникам відгадати неправдиві факти про неї

Також "Знай.ua" писав, що Аліна Гросу і її "коханець" Роман Полянський з'явилися з дитиною на руках: "Мої рідні". Аліна Гросу з немовлям на руках поніжилась в обіймах Романа Полянського.