Антоніна Матвієнко, популярна українська співачка, привітала своїх батьків, легендарну співачку Ніну Матвієнко та не менш легендарного митця Петра Гончара, із золотим весіллям. Про це вона написала на власній сторінці в соцмережі Instagram.

«Золоте весілля! Вітаю моїх найдорожчих! Многая Вам літа!», - побажала вона.

Зазначимо, що Ніна Матвієнко та Петро Гончар одружилися 1971 року, і майже все життя прожили разом.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Многая літа Вашим батькам! Нехай попереду буде ще багато років в любові, злагоді і розумінні один одного! Люблю пані Ніну! Вона неймовірна, є в неї якийсь незвичайний шарм, і в той же час простота, і неймовірна щирість. Завжди з задоволенням читала її інтерв’ю в журналах, тому що відповіді на питання, вона завжди давала правдиві, життєві», - приєдналися до привітань із визначною датою українці.

«Вітаю! Ще довго радуйте всіх! Здоров'я!», «Тоня, ви батькова дочка!, «Вітаємо Вас!!!Щастя, здоров'я і довголіття!!!», - додають захоплені коментатори.

Нагадаємо,Арсен Мірзоян показав нову крихітку на публіці.

Як повідомляв Знай.ua, Тоня Матвієнко зворушила українців подарунком від донечки-принцеси.

Також Знай.ua писав, що Тоня Матвієнко вся в чорному заговорила про маму.