На фанатській сторінці в Instagram популярного українського популярного співака Олександра Пономарьова зявилося коротеньке відео про те, як відбувалася підготовка до премєри пісні «Чому».

Як відомо, нову пісню співак виконав разом із DZIDZIO, Артемом Пивоваровим та ALEKSEEV, і вона одразу ж припала до душі українцям. Прем’єру пісні приурочили до свята 8 березня.

«За кулісами Палацу культури «Україна», перед прем'єрою нової пісні «Чому» до 8 березня!», - підписали коротенький відеоролик зв участі Пономарьова та DZIDZIO.

«Ваша пісня, Олександре, це щось від душі трепетне. Прослуховую уже кілька днів підряд. Браво!!! Успіхів Вам на творчій ниві!», - дякують співакові його палкі прихильники.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

«Дуже зворушлива пісня! Одна насолода! Щиро дякую, Олександре, ви справжній геній», «Професіонали!», «Браво, браво, браво!!!», - додають у коментарях фанати.

Нагадаємо, що пристрасна Тіна Кароль забула про скромність у відвертому боді: "Іноді скандальна"

Як повідомляв портал "Знай.uа", розлучена Аліна Гросу вразила відвертими зізнаннями: "Я описалася на сцені"

Також, "Знай.uа" писав, що "холостячка" Мішина повністю оголилася перед тисячами українців в душі: "Іноді можу"