Популярний український співак та «вічний ректор» Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський старається не афішувати своє особисте життя. Однак деякі факти з його біографії все ж просочуються до ЗМІ, пише видання «1 минута».

Як зазначається, Поплавський, навколо якого постійно в’ється натовп дівчат, втричі молодших за нього, офіційно був одружений лише двічі. Що ж до дітей, то один син у нього є точно, а сам «юний орел» визнає, що насправді їх значно більше.

«Двоє на мене схожі, а інші на мам (в основному пропорція: 50 на 50). Сьогодні, коли мої однокурсниці привозять дітей поступати в наш університет, я їх одразу зараховую – про всяк випадок…», - хитро відповідає на це питання співак.

Фото: "1 минута"
Фото: "1 минута"

Першою дружиною 24-річного Михайла була 20-річна медсестричка сільського фельшерского пункту. Проте вони не зійшлися характерами, і трохи більше, ніж через рік, шлюб розпався.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото: "1 минута"
Фото: "1 минута"

Вдруге Поплавський одружився понад 30 років тому, однак коли точно – невідомо. У родині – єдиний син, якому зараз 38 років. Співак зазначає, що його дружина і син не цікавляться сценою, а натовпи напівоголених юних дівчат навколо Михайла – це лише піар-хід та прикриття.

Фото: "1 минута"
Фото: "1 минута"

Фото: "1 минута"
Фото: "1 минута"

Зараз 70-річний Поплавський продовжує доводити оточуючим, що він все ще «мачо», час від часу з’являючись із новими коханками на публіці. Однією з таких «подруг», як підозрюють, є «загадкова блондинка приблизно 30 років», яка їздить із ним не лише до ресторанів, але й на відпочинок.

Фото: "1 минута"
Фото: "1 минута"

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua, Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва

Також "Знай.uа" писав, що грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?" У своєму Instagram, артист вирішив розповісти, як справляється з хейтерами.