Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька, яка нещодавно пережила розлучення із чоловіком, показала своїм фанатам приємний сюрприз від незнайомця. Про це вона розповіла в Instagram-сторіз на власній сторінці.

«Квіти на рецепції каналу від незнайомців. У розлучення є свої переваги», - написала вона, похизувавшись букетом білих троянд.

Як видно, квіти Соломії припали до душі, бо на більш пізніх кадрах з офісу, на яких телеведуча показала свою термокружку, помітний той самий букет, який вже поставили в вазу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Сліди помади на старбаксівчській термокружці з Лос-Анджелеса. Стараюся пити щодня не менше 1,5-2 літрів і люблю теплу навіть влітку», - додала вона в дописі про кружку.

Нагадаємо, Марічка Падалко по-особливому зустріла своїх 45: "життя виходить на фінішну пряму". Марічка Падалко та Єгор Соболєв святкують день народження в один день

Як повідомляв портал Знай, Марічка Падалко поскаржилася на неймовірне " везіння", роками чекали: Привіт, червона зона. Марічка Падалко вирішила вибратися разом з сім'єю в довгоочікувану відпустку

Також Знай повідомляв, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала шанувальникам новий образ. На своїй сторінці в Instagram дівчина опублікувала знімки з прогулянки в українській столиці. Соломія одягла червоне максі-плаття з квітковим принтом, а зверху - насичене пальто на тон темніше. Соломія доповнила образ грубими темними черевиками.