Популярний український телеведучий Єгор Гордєєв, якого українці знають через проект «Сніданок з 1+1», зустрів свій 31-й день народження.

Цього дня він також представив свій новий проект під назвою «Твій день». Про це розповіли в Instagram на офіційній сторінці телеканалу «1+1».

Як зазначається, тепер для Єгора «почався новий серйозний етап — він став продюсером першого в Україні денного шоу».

Під час ефіру «Сніданок. Вихідний» Єгор розповів, чим цікавими дивуватиме його новий проект, а йог натомість привітали із Днем народження колеги Валентина Хамайко та Олександр Попов. До них приєдналася гостя студії — психолог Анна Кушнерук.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Потім Єгор отримав подарунок від Марічки Падалко та Нелі Шовкопляс, які підібрали презенти на морську тематику. Річ у тім, що дитиною Єгор мріяв стати капітаном корабля.

Цього разу його мрія майже справдилася, адже ведучий запускає у плавання власне «дітище».

Раніше ми писали про те, що налякана Тоня Матвієнко закрила обличчя руками: що накоїв Арсен Мірзоян. Зіркове подружжя вирішило зробити кумедне селфі в гірськолижних костюмах.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко роззула маму на зворушливій фотосесії: Ніна Митрофанівна не очікувала. Співачка вирішила напередодні 8 березня зробити зірковій мамі чудовий подарунок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян спустив Тоню Матвієнко з гори в "червоній зоні".