У Києві дівчинка-підліток заради ефектного відео розмахувала пістолетом посеред вулиці, і випадково з нього вистрілила. Про це повідомляють у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"Звичайні підліткові ігри. Добре, що не потрапила в когось. Нічого ж такого, так?",- написали автори повідомлення.

У коментарях під постом розгорілися неабиякі дебати з приводу необхідності легалізувати зброю.

"Судячи зі звуку пострілу, це газовий пістолет, який у вільному доступі. Звичайно плювачка - головне, щоб нікому в око не влучила", "А звідки він у неї? З лего склала? Хтось же дав їй ствол в руки. Я бачу на відео макаку з гранатою. Яка різниця, придбаний цей ствол, чи ні? На одного вас порядного знайдеться 10 дегенератів, які будуть виступати так, як на відео. На навіщо таке кіно?",- обурюються кияни.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Це чорний ствол, щоб його купити, закон не потрібен. Невже так складно це усвідомити? Закон потрібен, щоб легально купувати зброю», "Ця могла у дружбана взяти нелегальний. А може і у папки поцупила. Тоді папка довбодятел, що не забезпечив належне зберігання", "Причому тут зброя взагалі? У неї в руках пневмат, який не є знаряддям, який зараз і завжди взагалі будь-хто може купити, починаючи з 16 років і на який не потрібно ніякий дозвіл. Судячи зі звуку, пулька просто кудись потрапила у вітрину або в лампочку, і та вибухнула», - додають інші.

"Шкода, вона себе не прострелила", "Той момент, коли нігті більше, ніж мізки...",- вважають деякі.

Нагадаємо, раніше Юна прикарпатка настріляла на "золото" на чемпіонаті України: "Чоловіки на її тлі здавалися дівчатками"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Амазонка з Чернівців стала кращою лучницею України - в яблучко

Також «Знай.uа " писав, що У Харкові амазонки в погонах схопилися за пістолети-прямо "в яблучко", гаряче відео