У Києві безвісти зникла жінка. Про це повідомляють у місцевій поліції, передають у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Про зникнення Ковальчук Сніжани Анатоліївни 1976 року народження повідомила її дочка Ганна. За словами дівчини, її мати зникла 3 березня близько 15:00.

Припускають, що жінка зникла в районі Харківського шосе. При цьому вона взяла з собою документи.

Востаннє Сніжану Ковальчук бачили на проспекті Науки, 54а.

На момент зникнення вона була одягнена в синю куртку і джинси чорного кольору.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зникла середньої статури, темноока, передні зуби більші за решту. Волосся світле, фарбоване.

Особлива прикмета: шрам біля лівого ока.

Всіх, хто міг бачити зниклу, просять телефонувати за контактним номером дочки: 0507371432, Анна.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - жительку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.