У Києві розшукують хлопця, який дивним чином зник по дорозі на роботу. Про це повідомляють у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, жителя Солом'янського району столиці Муртазова Шаміля Мурадовича 1999 року народження востаннє бачили 3 березня о 8:00 ранку – він вийшов з дому і прямував у бік роботи.

Тоді він востаннє зв'язувався з родичами – більше його не бачили і про нього нічого не чули. Де він може перебувати, не відомо.

Прикмети зниклого: 180 сантиметрів зросту, середньої статури, волосся темне, коротко стрижка. Очі сіро-блакитного кольору.

У молодої людини є особлива прикмета: на голові - шрам над правим вухом.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На момент зникнення був одягнений: в темні джинси, чорні кросівки з білою підошвою, бомбер кольору хакі з білим коміром, шапку червоного кольору. З собою взяв об'ємний рюкзак чорного кольору.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про те, де може перебувати зниклий, повідомте в поліцію за номером 102.

"Дивитися всі відеокамери по дорозі на роботу», - радять кияни в коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - жительку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.