На лондонській станції Юстон на 2,5 години зупинився рух. Причиною тому стала безпардонна хвостата гостя, яка влаштувалася на даху і відмовилася спускати на землю.

Кішка згорнулася калачиком на даху поїзда приблизно за півгодини до його відправки в Манчестер. Не реагуючи не слова і рухи працівників станції, хвостата продовжувала ніжитися на теплому даху. Самі співробітники до кішки не полізли, оскільки вона перебувала в небезпечній близькості до ліній електропередач.

Лише через 2,5 години кішка пішла назустріч своїм рятувальникам, коли їй принесли платформу для висадки у вигляді сміттєвого відра. За словами співробітників станції, пухнаста порушниця не виглядала наляканою, і спокійно пішла в ніч по своїх котячих справах. Досі невідомо, як їй вдалося забратися на дах поїзда.

"Нам часто доводиться мати справу з птахами на станції, але за весь час, що я тут, це перша кішка, яка спробувала проїхатися на даху поїзда, - сказав керуючий станції Джо Хендрі. - На щастя, цікавість не вбила цю кішку, і ми раді, що вона не витратила одну з її дев'яти життів".

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Нагадаємо, що вівця-безпритульниця знайшла спокій у "добрих руках": бідолаху довелося рятувати від самої себе

Як повідомляв портал "Знай.uа", тигр-пухляш вийшов до туристів і дозволив зняти відео: "Повертався від бабусі"

Також, "Знай.uа" писав, що прикордонник став кінологом, незважаючи на страх перед собаками: тепер з величезним Алі кращі друзі