У Києві помічені величезні купи сміття в місцях відпочинку. Після зими і з приходом потепління вони стали особливо помітні. Про це написала місцева мешканка, яка вигулювала свого пса в районі озера Прирва на Дарниці.

"Всі дуже обурені собачим г*вном, і це зрозуміло. А ось такі звалища нікого не цікавлять? Я розумію, що до колясок таке не липне, але воно ще й не висихає, і не розкладається. Але ж це паскудять наші жителі, з інших районів сюди тягнути не будуть, там свої озера є. Дрібні купи навіть фотографувати не стала. Як назвати цю алею?", - обурюється вона.

За словами жінки, крім пластику і пакетів, в зоні відпочинку також багато битих стекол.

"Тут ще й скла після гульні громадян вистачає", - додає киянка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На недбалість теж саме. Щоб дістатися до озера, треба пройти через такий смітник, що вже противно потім гуляти», - підтримують місцеві жителі.

"Чесно, у мене ці пости про собачі какашки викликають тільки сміх... Так, багато хто не прибирає, але обурюються, скоріше за все, ті, хто возить своє сміття в ліс і до озер», - вважають деякі.

Схожа історія трапилася в Запоріжжі, де після прогулянки в центрі, в районі вулиці патріотичної, домашній собаці стало дуже погано і різко піднялася температура. Про це господиня тварини Ніна Розовська написала у Facebook-пабліку "Типове Запоріжжя". Жінка розповіла, що в місті активно труять собак і схоже, що її вихованець наївся розкиданої отрути.

Нагадаємо, що під Миколаєвом в Очакові 16-річний підліток обікрав магазин з морозивом і свою школу, потім підпалив її.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Тернополі Підлітки понівечили нещодавно відремонтований під'їзд багатоповерхівки.