У Києві вранці 4 березня, на вулиці Оленівська сталося ДТП з участю маршрутки. Про це передають у спільноті «Київ Оперативний».

Зазначається, що маршрутка, яка їхала по трамвайних коліях, загубила колесо. Внаслідок аварії ніхто не постраждав, однак рух трамваїв було заблоковано.

«Звичайно, технічний стан маршруток залишає бажати кращого. Але! По Кирилівській та Костянтинівській годиться влаштовувати тест-драйв позашляховиків, а не щодня пересуватися на легкових автомобілях. Там немає дороги, тільки напрямок. А ділянку між двома світлофорами навпроти стадіону Спартак - це взагалі треш!!! Європейська столиця? Невже не можна перекласти рейки за новими технологіями, щоб вібрація трамваїв не руйнувала дорожнє покриття?», - обурюються в свою чергу кияни.

«Через одного лося постраждають сотні, тисячі людей...», «Та то маршрутка хотіла трансформуватись, щоб можна було їхати по рейках, але щось пішло не так», «Це вже прямо бунт коліс якийсь!», «На Оленівській їхав олень...», - додають коментатори.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, 133 машини вщент: наймасштабніша ДТП року забрала життя шістьох людей

Як повідомляє портал Знай.ua, У Дніпрі забита маршрутка "розбилася" на ходу, кадри за крок від трагедії

Також Знай.ua писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси