В Обухівці Київської області згадали бійця ЗСУ, який загинув поблизу Авдіївки на Донбасі чотири роки тому.

Про це нагадали у виданні «Хроніки Обухова», посилаючись на «свій громадянський обов'язок і пам'ять про тих, хто на це заслужив».

Як зазначається, військовослужбовця 72-ї мотопіхотної бригади, Кияниці Романа Вікторовича не стало 4 березня 2017 року о 22:05. Ворог відкрив вогонь по Авдіївці, який забрав життя бійця з Обухвщини.

Хлопцю на момент загибелі було всього 25 років. Вдома на нього чекали батьки, у яких він був єдиною дитиною.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Захисник Авдіївки Роман Кияниця потрапив до армії в 2010 році, з 2016 року служив за контрактом – був кулеметником.

В понеділок, 1 березня, у Тернополі вшанували пам'ять Андрія Питака - військовослужбовця 80-ої окремої десантно-штурмової бригади, колишнього працівника міської ради.

Чоловік героїчно загинув на фронті в 2016 році. Поминальний захід провели біля Управління соцполітики Тернопільської міськради, де встановили меморіальну дошку полеглому Андрію, повідомляє пресслужба міськради.

Нагадаємо, на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів". Медик помер на 66 - му році життя.