Цивільна дружина українського співака та композитора Олега Михайлюти, відомого як Фагот з «ТНМК», розповіла про їхні стосунки. Цим вона поділилася із глядачами програми "Зірковий шлях" на каналі "Україна".

Олег і Ольга живуть разом вже 12 років. Здавалося б, це досить довгий час, за який багато пар встигають офіційно оформити шлюб та народити дітей. Однак вони не поспішають, хоча й припускають, що в майбутньому все можливо.

Фагот не був одружений, однак має сина від жінки, із якою він зустрічався 11 років тому. Він покинув подругу вагітною і пішов до Ольги, із якою в нього зав’язався бурхливий роман. Не зважаючи на це, чоловік бере активну участь у вихованні сина Микити.

За словами Ольги, її тішить те, що в коханого є дитина, однак сама народжувати не поки не збирається.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

“Олег дуже не проти був би, але у мене в принципі вже і вік такий, що вже це важкувато зробити і є певні… Ну ось ні, не моя тема. Кожному своє, так що я childfree, виходить”, - зізналася жінка.

Однак Олег все ж робив їй пропозицію, однак вона не погодилася на заміжжя.

Фото: "Зірковий шлях"
Фото: "Зірковий шлях"

“Він її робив на самому-самому початку, коли я намагалася від нього втекти. Загалом, робив, але невчасно. Я думаю, що якби ми напилися десь в Лас-Вегасі і пішли одружилися, це мені сподобалося б. А так, ні, не хочу”, - додає Ольга.

Нагадаємо, Фагот з ТНМК підтримав протест Полякової під Кабміном.

Як повідомляв Знай.uа, хворий коронавірусом Фагот розгулює по Києву, фанати в ауті.

Також Знай.uа писав, що Фоззі з ТНМК показав холостяцький борщ.