У Києві водій маршрутного автобуса чомусь провіз пасажирів, забувши закрити при цьому двері. Про це повідомили в телеграм-спільноті «Київ зараз».

Як зазначається, "провітрити" салон свого транспортного засобу під час руху жвавою столичною дорогою вирішив водій маршрутки №90, яка курсує за маршрутом від площі інтернаціональної до вулиці Григоровича-Барського.

"Поїздка з вітерцем - водій 90-го автобуса прокотив пасажирів одну зупинку з відкритими дверима. Чому так - невідомо!",- написав автор повідомлення.

На щастя, з маршрутки ніхто не випав, і обійшлося без постраждалих. Не відомо, чи висловлювали пасажири водієві своє обурення з цього приводу, або ж терпіли вимушене "провітрювання" мовчки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, 133 машини вщент: наймасштабніша ДТП року забрала життя шістьох людей

Як повідомляє портал Знай.ua, У Дніпрі забита маршрутка "розбилася" на ходу, кадри за крок від трагедії

Також Знай.ua писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси