У Києві громадянин, який вирішив зняти "кумедне" відео для свого YouTube-каналу, ризикує на 5 років сісти у в'язницю. Про це повідомили в столичній поліції.

Вся справа в тому, що чоловік вибрав не найвдаліший спосіб прославитися – він наповнив тарілку збитими вершками і заліпив нею в обличчя правоохоронцю.

Все сталося на Майдані Незалежності – горе-блогер підійшов до автомобіля патрульних і заявив, що скоро на Хрещатику має статися ДТП.

Здивовані поліцейські не очікували, що слідом за цим одному з них в обличчя заліплять тарілку з вершками.

Киянин, який вчинив дурний вчинок, кинувся бігти, але його оперативно затримали і доставили в поліцейську дільницю. Там він спробував пояснити, що метою витівки було заробити побільше грошей на YouTube-каналі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Однак поліцейські жарт не оцінили - дії блогера кваліфікували як хуліганство, йому загрожує до п'яти років в'язниці.

Нагадавши, Ніцой після антиукраїнських висловлювань Школярки назвала її "недорозвиненою": "З гнилого рота...". Письменниця Лариса Ніцой відреагувала на скандал з юною блогеркою за українську мову.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", морпіхи поділилися найціннішим з людьми, які гостро потребували допомоги: "Дійсно, врятував чиєсь життя". Про це повідомляє пресслужба операції об'єднаних сил.

Також " Знай.ІА " писав, що українці вимагають прирівняти гривню до Євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності.