В американського бізнесмена та засновника компаній Tesla і SpaceX Ілона Маска зявилася нова ідея – цього разу він повідомив, що має намір створити нове містечко. Про це він сам написав у соцмережах.

Маск не розкрив подробиць, однак зауважив, що розташовуватиметься новий населений пункт у штаті Техас.

Для нового міста його творець вже придумав назву - Старбейз (Starbase), тобто «Зоряна база».

"Створюю місто Старбейз, Техас", - повідомив своїм підписникам одіозний бізнесмен. Він також пообіцяв, що в його місті обов’язково будуть "дуже добре ставитися до собак".

"Звідти на Марс, а отже, і до зірок", - додав він.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Площа нового міста має перевищувати містечко Бока-Чіка, поблизу якого знаходиться космодром програми SpaceX.

Додамо, що відомий автор амбітних проектів наприкінці минулого року перебрався з Каліфорнії до Техасу.

Нагадаємо, що компанія Microsoft готова здивувати геймерів. Повідомляється, що компанія хоче купити кілька ігрових студій, щоб в майбутньому зробити більше ексклюзивів для консолей Xbox і ПК.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск розповів про симптоми коронавірусу, яким він перехворів. На щастя, почував він себе не так вже й погано. Геній-мільярдер повідомляв, що він відчуває нежить, але також і головні болі.

Також Знай.uа повідомляв, стриммери почала масовий протест проти Twitch. Повідомляється, що нові правила на сервісу забороняє включати музику, захищену авторськими правами, так що більшість з геймерів почали вести свої летсплеі в повній тиші.