У Києві таксист збив на переході жінку з дитячим візком і намагався сховатися від правоохоронців. Про це розповіли в співтоваристві dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, інцидент стався на Петра Запорожця - там п'яний водій автомобіля служби таксі "Болт" на переході врізався в жінку з косяскою.

На щастя, мати встигла штовхнути коляску з дитиною на тротуар, проте її саму автомобіль збив. Від удару постраждала залетіла на капот і отримала безліч травм.

Винуватець аварії зупинятися не став, а спробував втекти. Свідки ДТП зуміли затримати його за дві сотні метрів від місця аварії.

Популярні новини зараз
На Україну чекають дивні зміни: відома відьма попередила Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Прибулі правоохоронці перевірили водія на алкогольне сп'яніння – драгер показав 2.71 проміле.

"Нема чого було розвалювати систему роботи п'яти таксомоторних парків Києва. Автомобіль без печатки лікаря в подорожньому листі на лінію не випускали", "Це він за восьмигодинний день випив і обгрунтовані тарифи, незалежні профспілки», "Так він вчора в Ірпені повис на бардюрі на дитячому майданчику вже з розбитою лобовухою", - діляться кияни.

"Тачку в стійло. Водійське забрати. Без подальшого відновлення. С*ка, на милицях щоб пересувався. Все своє життя», - додають коментатори.

Нагадаємо, що "червоні" Франківчани повстали проти режиму спецперевезень і показали Марцінківу забиті маршрутки. Франковсчани не задоволені роботою транспорту.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові легковик знесла стовп, який впав на маршрутку з людьми: "підрізали".

Також Знай.uа писав, що у Львові троє місцевих жителів видавали себе за контролерів аби не платити за проїзд у трамваї. Свої дії вони пояснили тим, що беруть участь в челленджі.