У Київській області, у Фастівському районі, правоохоронцями був затриманий 27-річний чоловік, який відправив на той світ власну матір. Щоб замести сліди злочину, він скинув тіло жінки до каналізаційного отвору. Про це розповіли у місцевій поліції.

Як зазначається, родичка загиблої 54-річної жительки села Данилівка звернулася до поліції, оскільки остання давно не виходила на зв'язок. Вирушивши на пошуки, поліцейські знайшли труп жінки у каналізаційному колекторі.

Після слідчих дій правоохоронцям вдалося встановити, що жінка стала жертвою вбивства. Вбивцею виявився її власний 27-річний син.

Після допиту чоловік зізнався, забив матір руками і ногами, а також гамселив її, озброївшись качалкою для тіста.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Помітивши, що матір не подає ознак життя, нелюд вирішив позбавитися від тіла, скинувши його до каналізації.

Підозрюваного у вбивстві, який зізнався у скоєному, затримали і відправили до слідчого ізолятора. Його чекає тюремне ув’язнення на термін від семи до 15 років.

Раніше повідомляли, у Львові помер легендарний вчений і "зірка" університету, студенти не стримують сліз.

Як повідомляв Знай.uа, двадцятирічний кулеметник загинув смертю хоробрих на Донбасі, кохана в сльозах: "Наші діти...".

Знай.uа писав, у Харкові в жахливій ДТП загинули полковник і донька, п'яний вбивця розкаявся: "Це молодість і дурість".