На Київщині розслідують причини загадкової смерті плямистого оленя. Про це повідомили на сторінці пресслужби місцевого рибоохоронного патруля.

Як зазначається, тіло тварини без ознак життя було знайдено на березі річки Здвиж, яка протікає Макарівським районом, неподалік від села Лозовик. Рибний патруль, здійснюючи рейд проти браконьєрів, виявив труп плямистого оленя

Перший огляд показав, що на тілі оленя немає слідів від поранень вогнепальною зброєю чи колотих ран. За словами начальника Київського рибоохоронного патруля Володимира Мухіна, у рибпатрулі припускають, що тварина могла вмерзнути в лід та переохолодитися на смерть.

Фото: рибоохоронного патруля
Фото: рибоохоронного патруля

Однак точну причину загибелі тварини зможуть озвучити лише в місцевій єгерській службі, представників якої одразу викликали на місце сумної знахідки.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, тигр-пухляш вийшов до туристів і дозволив зняти відео: "Повертався від бабусі".

Як повідомляв портал Знай.uа, у звичайному парку знайшли білок з унікальним забарвленням.

Також портал Знай.uа писав, що олень з головою мерця налякав мисливців.

Додамо також, що на Франківщині, на території села Татарів, рятувальники витягнули з води пораненого оленя.