Вагітна дружина Віктора Павліка, його концертний директор Катя Репяхова, порадувала своїх фанатів "випадковим" одкровенням. Цього разу молода дружина співака на своїй сторінці в Instagram відкрила, як збирається назвати свою майбутню дитину.

Катерина опублікувала знімок з відпочинку в Єгипті, куди відправилася відпочивати, незважаючи на помітно кругленький вагітний животик.

Подружжя чудово проводять час, насолоджуючись суспільством один одного і готуючись до майбутніх змін у своєму житті.

Дружина Павліка не стала приховувати від фанатів подробиці своєї вагітності, відразу ж повідомивши всім, що в сімействі очікується поява хлопчика. Не стала вона робити секрету і з того, як назвуть наймолодшого сина українського співака.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Мама Михасика - тепер так мене називає мій чоловік», - підписала свої знімки Катерина.

"Ви чудово виглядаєте!", "Фото просто неймовірні», "Нехай Бог благословляє Вас", - бажають майбутній матусі її підписники.

Нагадавши, Катерина Реп'яхова і Віктор Павлік розкрили стать майбутньої дитини

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Репяхова показала, як треба відпочивати

Також Знай.uа писав, Репяхова показала, хто подарував їй найзворушливіші 30 хвилин у житті.