У Києві розшукують родичів чоловіка, який не пам’ятає, хто він і звідки. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, літнього чоловіка виявили небайдужі громадяни в Оболонському районі. Його передали правоохоронцям для встановлення особи. Розпитування не дуже допомогло у встановленні того, хто він і звідки – в дідуся втрата пам’яті.

«Увага! Пошук родичів! Шановні друзі, допоможіть впізнати та повернути чоловіка додому. Знайшли його на Оболонському районі, але не пам'ятає нічого», - розповіли у спільноті.

Також додають, що чоловік називає своє можливе ім’я «Ярмоленко/Єрмоленко Микола Васильович», і стверджує, що йому 80 років.

«Може хто його впізнає?», - сподіваються у спільноті, публікуючи знімок дідуся.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

«Може я помиляюся, через маски не розібрати, може це цей чоловік, наче і вік підходить», - намагаються допомогти кияни, додаючи світлину схожого чоловіка, якого вже кілька місяців розшукує дочка.

Нагадаємо, раніше Повзала на четвереньках і гавкала по-собачі: як склалося життя дівчинки-Мауглі з Одеси

Як повідомляє портал «Знай.uа» Хмельниччина відходить від смерті маленької Вікі, рідна мати відправила в могилу: "ніхто не знає..."

Також «Знай.uа " писав, що Горе-батьки виганяли з хворого хлопчика диявола: "Неси хрести і часник"