Стало відомо про те, що в мережі сміються над Сніговою статуєю «Батьківщини-матері». Що про це відомо.

Таким чином повідомляється, майстер снігових скульптур Володимир Степанов, який проживає в невеликому селі на території Російської Федерації, вирішив створити копію знаменитої скульптури «Батьківщина-мати кличе.

Скульптура, фото: соціальні мережі
Скульптура, фото: соціальні мережі

Близько тижня пішло на її створення.

Він повідомляє, що найскладніше було зробити руки, так як сніг розсипчастий і існував ризик руйнування. Для того, щоб цьому запобігти, майстер пролив готову скульптуру водою.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

До цього чоловік створював зі снігу різні персонажі, і тим самим радував місцевих жителів, але досвіду в створенні інших скульптур не було.

Тому не дивно, що скульптура і сам автор Володимир Степанов став зіркою ЗМІ і надбанням соціальних мереж. Люди почали насміхатися над народною творчістю. Користувачі почали писати, що мати охолола, але є ті, хто підтримали майстра. Вони вважають, що копія відображає реалії сьогоднішнього дня.

Нагадаємо, що на Прикарпатті рятувальники допомогли швидкій доїхати до 2-місячного малюка: розчистили тонни снігу. Про це повідомили на сторінці Управління ДСНС Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Як повідомляв портал "Знай.uа", негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах

Також, "Знай.uа" писав, під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей-вдома чекали стривожені мами