Стало відомо про те, що в Києві у дворі однієї з багатоповерхівок чоловік почав закопувати труну посеред білого дня.

Таким чином повідомляється, що кілька днів тому у дворі невідомий чоловік почав закопувати в землю труну. Про це повідомили очевидці в Instagram-спільноті troeshchinainsta.

Невідомий намагається підняти труну з піддону. У повідомленні сказано:»Закревського, 41а, цигани ховають у дворі труну з тілом".

Користувачі в мережі почали закликати мешканців будинку викликати співробітників правоохоронних органів, щоб ті розібралися з тим, що відбувається.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Хтось пізніше написав про те, що поліцію вже викликали, вони приїхали і в усьому розібралися.

Як виявилося в результаті, люди привезли додому свого покійного родича для прощання.

Нагадаємо, під Львовом дитина відбила свій телефон у грабіжника і здала його копам - "Їздить на машині з ванною". 5 лютого, до патрульних поліцейських Пустомитівського району звернувся чоловік, який повідомив, що на його дитину напав невідомий і вирвав з рук мобільний телефон.

Як повідомляв "Знай.ua", прикарпатські копи зловили небезпечного злочинця і стали героями: ось хто повинен носити погони

"Знай.ua" писав, у Києві Підлітки не поділили джин-тонік і розпустили кулаки: "У мене дядько в СБУ, бійся!». Два Підлітки в центрі Києва, на Контрактовій площі вирішили випити алкоголь. У тому ж парку випивала компанія з підлітків, їх було близько десяти чоловік.