У мережі показали трепетні кадри того, як лікарі ставляться до маленьких діток, які зіткнулися з важким захворюванням.

Таким чином повідомляється, що на сторінці «Таблеточки» в соціальній мережі Facebook розповіли трохи про українських лікарів.

Лікарі, скріншот із відео
Лікарі, скріншот із відео

Вони не тільки лікують дітей, а й веселять їх, розважають, і навіть навчають. Це так само важливо, як і приймати ліки і відвідувати процедури.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Ми щасливі спостерігати за цією трансформацією, а також бути причетними до цього завдяки благодійникам» - написали на сторінці «Таблеточки».

У повідомленні також сказано, що разом вдасться не тільки перемогти рак, але і наблизитися до головної мети - щоб жодна дитина не вмирав в Україні від раку.

Швидка допомога, фото: Instagram
Швидка допомога, фото: Instagram

Приєднатися до допомоги може кожен, головне бажання.

Нагадаємо, що 100-річний ветеран Том Мур зібрав мільйони для боротьби з covid-19, але сам не впорався з хворобою

Том Мур отримав позитивний результат на Covid - 19 За тиждень до того, як його помістили в лікарню, і його сім'я сказала, що через інші ліки, які він отримував від пневмонії, він не зміг пройти вакцинацію.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українка подолала рак на останній стадії і приголомшила визнанням: "Пила соду, їла гриби…"

Також, "Знай.uа" писав, у столиці волонтери УПЦ щодня годують замерзлих бездомних і запрошують киян підключитися