Відомий український музикант Віктор Павлік має величезну аудиторію шанувальників з якими ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. Цього разу, на своїй сторінці в Facebook, артист вирішив поділиться архівним фото з українською співачкою Іриною Білик.

Артист показав фото із зірковою колегою, яке було зроблене в 2015 році.

На фото можна побачити, як Віктор Павлік ніжно обійняв і поклав голову на груди співачки. Завдяки цьому кадру можна помітити різницю в рості між знаменитостями, що в даному випадку тільки зіграло на руку співакові.

"Всім На добраніч",- підписав фото співак.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Віктор Павлік та Ірина Білик, фото: Фейсбук
Віктор Павлік та Ірина Білик, фото: Фейсбук

"Віктор Вілік або Іктор Бавлік?) ", "знову будь воно неладне!!!! спати?", "Іра росточком мало не дотягнула до твоєї звичної позиції)"," Іра просто БЕСТ", " Так. Висновок: Віктор справжній джентельмен. Іра Незрівнянна. Та йоханибаба!!!!!!))) будь воно неладне... ІДу спати....))) ", "Міцна панночка!", "А де ж" Піду я краще спати..."ПОЗИТИВ ВІКТОРА НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ!", "Серйозна жінка", " Вогонь!", "А з іншого боку Коляденка треба", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Віктор Павлік у плавках порушив українок мокрим шоу: "Хто говорив про старого?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружина Віктора Павлика показала, як розважається з чоловіком під час вагітності: "робимо це онлайн"

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Віктора Павлика Реп'яхова показала переваги чоловіка " 50+": "взяв мені їжі"