Популярна українська співачка Аlyosha, дружина фронтмена групи "Антитіла " Тараса Тополі, розповіла, який віддає перевагу макіяжу.

Відповідний пост вона опублікувала в соцмережі Instagram.

Так, артиска розповіла, що вважає за краще справжність в макіяжі, коли красу людини підкреслюють, а не малюють "нове обличчя".

"Люблю справжність, особливо в макіяжі. Коли тільки підкреслена краса, а не намальоване нове обличчя",- написала знаменитість.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Спробував віями не вийшло, скажіть це скільки років-Одного разу тільки так ненавмисно сталося, поліз в розетку але емоцій був букет", "у вас натуральна краса❤️", "я вас часто бачу в парку.. І ви така чарівна, як тут... Справжня, мила і красива☺❤️", " Аналогічно. Ви красуня", "природність-це найкраще зараз"," Гарно🔥", " сі коментарі перечитала, всі на позитиві, Я спокійна ахахах, Alyosha, ти унікальна. Дуже люблю твою творчість", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова та Світлана Тарабарова, розповіла Катерина Осадча. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю, як прийняла рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань.