В аеропорт "Бориспіль" прилетіли туристи в повній ковід-екіпіровці, чим викликали неоднозначну реакцію українців.

Фотофактом поділилися в групі "dtp.kiev.ua" у Фейсбуці.

На фотографії можна побачити два пасажири, які вже забрали свій багаж і прямують з аеропорту. Увагу вони привертають своїм зовнішнім виглядом, адже на них захисні костюми, які у нас носять медики, що працюють з ковід-хворими.

Такий дрес-код обумовлений правилами деяких країн, адже пасажирів можуть не пустити на борт літака без захисного костюма.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Аеропорт Бориспіль: з якої країни подорожні?",- йдеться у підписі до фото.

"Процедура ходіння в туалет - ще той квест...", "Це жителі Китаю. Майже скрізь в Європі, суворий карантин, діти не ходять в школу і ходять в спец. масках, а за одноразові їх штрафують", " краще так, ніж потім лежати на кладовищі. Особисто мені тепер на все плювати, маски, антисептики і тд..сама мало не здохла, близьку людину поховала. І мені забавно дивитися на ваше диванне кудкудакання на адресу людей які намагаються захиститися", " у них мабуть ковід дістався до мозку... і злегка пошкодив його)", "це не у них ковід до мозку дістався, а у наших ідіотів, ((їх в іншому вигляді не пускають в аеропорти", " Таки так з Ізраїлю. Тут така істерія з приводу вірусу гуляє - закачаєшся", " Китай. Літала з такими" ," в моді з'явився новий тренд", "гості з майбутнього", - писали в коментарях кияни.

Нагадаємо, в Києві, в міжнародному аеропорту "Бориспіль", затримали чотирьох китайців, які намагалися незаконно провезти через Україну дорогий багаж.

При собі четверо іноземців мали 12 валіз. При огляді багажу у них виявили майже шість тисяч кубинських сигар і більше 700 упаковок дорогого гомеопатичного препарату, виготовленого з отрути блакитного Скорпіона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни застрягли в Єгипті через поламаний літак: "доба в аеропорту"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Російського актора викинули з України: невиїзний на 3 роки

Також «Знай.иа " писав, що У "Борисполі" накрили іноземця з 2 валізами "наркотиків": "навіть місця для речей не залишилося"