У Києві парочка прогулювалася по вулиці і натрапила на гірлянду з повітряних куль, якою прикрасили один з магазинів. Не довго думаючи, молоді люди зважилися на крадіжку, розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

"Пара року. Що в голові у цих людей? Києва. Велика Васильківська, 131», - дивуються у спільноті.

Варто відзначити, що дії «солодкої парочки» потрапили на відео камер спостереження. Цікаво, що однією кулькою вони не обмежилися, і пізніше повернулися за всією гірляндою. При цьому дівчина в костюмі лисиці знімала все на відео.

"Красти - так "по-крупному", любити - так "королеву", «Аліса і Базиліо на ділі", "Так... романтично", "Хочеться!!!!! Все банально просто...", "Пиришки пухирці набрали", - обурюються кияни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«У них в голові, то що і у кульки всередині " « " відсутність виховання! Батьки пропустили все, що можна», «думав, їм в кінці відео на голову крижина з даху впаде», «мабуть, короновірус таки впливає на мозок», - відзначають інші.

"Вони блогери, не чіпайте блаженних" « "Альфа-самці приносять здобич своїм самочкам", - додають треті.

Нагадаємо, неадекват переїхав мати з коляскою після зауваження про паркування

Як повідомляв " Знай.ІА", киянка застала кур'єрів Glovo за ганебним заняттям - "Якщо мене підріжуть…"

Знай.ІА писав, у Львові Київський турист "зловив" головою шматок льоду на побаченні: замість романтики