У неділю вранці, 28 лютого, в Києві на Печерську загорілася будівля, яку називають колишньою в'язницею НКВС.

Кадри з місця події публікує Telegram-канал dtp.kiev.ua. за словами рятувальників, очевидно, що будівлю спеціально підпалили.

Напівзаброшений об'єкт з безліччю підземних ходів довелося гасити силами пожежників і київської команди порятунку тварин.

Зоозахисну групу залучили, оскільки у них великий досвід рятувальних операцій в підземних приміщеннях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Нагадаємо, на трасі "Київ - Чоп" поблизу с. Вереси Житомирського району загорівся бензовоз. Як повідомляє пресцентр ДСНС, повідомлення про загоряння бензовоза надійшло по лінії "101" о 06:00. Полум'я охопило частину кабіни водія. До прибуття рятувальників люди, які проїжджали повз, прибили полум'я власними вогнегасниками.

У ДСНС повідомили, що вогнем знищено праве крило, двері та пластиковий бампер автомобіля, від температури частково пошкоджене внутрішнє облицювання кабіни.

Причина виникнення займання, а також усі обставини наразі встановлюються.

Нагадаємо, журналісту dtp.kiev.ua спалили машину

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщині автомобіль спалахнув під час руху

Також Знай.ua писав, у Франківську палаюча "копійка" відкрила портал в пекло