У Києві невідомі спалили автомобіль, який належить Владу Антонову -журналісту і адміну спільноти dtp.kiev.ua.

Повідомляється, що підпал стався вночі – вогнем пошкоджена передня частина машини і салон.

За словами самого Антонова, паліїв було двоє. Один з них госпіталізований у важкому стані, а другому вдалося втекти – його розшукують поліцейські.

«Я щиро сподіваюся, що вони знайдуть його раніше, ніж наш загін благих трендів», - додав власник авто.

"Сміливості вистачило на машину. Гуща. Сподіваюся, що і другого наздожене найгірше", "Влад, ви кращий! Нехай у Вас все буде добре!", "Ось з якої такої причини? Відмінна людина Антонов... І так ось з автомобілем...",- співчувають кияни.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

"Той, хто замовив підпал - реально криса. Мамкин палій. Зассав приїхати і поговорити в реалі? Влад від зустрічей не відмовляється. Але тепер для замовника і паліїв все буде по-іншому", "Не думаю, що це хтось з армії вічних диванних говнометателей з коментів - ці тільки по кнопках виступають. Хтось, кому зробив зауваження на дорозі, і він виявився ранимим і ніжним маминим хлопчиком в душі", - вважають городяни.

«Ні в якому разі не виправдовую такі методи. Але! ТЗ при підпалі згорає за лічені секунди (хвилини) пожежному наряду необхідний час! Що б приїхати і розкладеться... а тут, таке враження, що більше схоже на навчальне відпрацювання. Ну і чорний піар, як відомо, працює яскравіше... (Це особисто моя думка.)»,- сумніваються в правдивості ситуації треті.

Нагадаємо, що українців тероризує банда неадекватів, тримають у страху ціле місто: застрелили просто на вулиці

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові двірник ледь не злетів у повітря під час прибирання: "Граната замість сміття"

Також, "Знай.uа" писав, що моторошна смерть відомого бізнесмена потрясла Україну: зірвали чеку з гранати і...